byebye

hej folket, nu sitter jag här i min säng efter en toppen mysen kväll, helt perfekt :)
Först var jag på fyrkanten med Elise, Frida, Mickis och Märta. Sen åkte jag hem och solade, handlade och gjorde jättegoda cupcakes!
Tjejerna anledde och vi myste nere i källaren ett tag och kollade på Robinson och efter ett tag så fick vi äntligen lite killbesök.

Nu har jag packat klart allt jag ska ha med mig. Sagt adjö till alla saknade tjejer som jag inte kommer att få träffa på tre hela veckor, och försöker att inte somna. vid 3-4 tiden ska jag ut med reklamen, förhoppningsvis ska jag klara av det utan att väcka mamma och pappa annars blir det ett himla liv imorgon och det vill jag gärna slippa. Och, dygnar gör jag nu för att jag ska kunna sova RIKTIGT ordentligt på flygplanet i 11 timmar. vi kommer nämligen åka här ifrån Hudik imorgon klockan 14.00, när vi kommer till sthlm ska vi träffa Jessica, överlämna bilen till henne och sen klockan 22.00 går flyget från Arlanda till Thailand. Både jag och elise har laddat på med en massa musik, böcker och kameramojs. Allt kommer bli superkanon!!

Nu ska jag hålla mig vaken med Mtv, fanta, gilmore girls, twilight och musiiik!

HADE, take care.