Min stackars gofis!

Min kväll blev allt annat än bra igår. Frida och Anna kom förbi på kvällen och vi satt och prata runt köksbordet, ser att Bob beter sig lite konstigt och försöker klia sig överallt. Tidigare på kvällen spydde han även vitt skum.. Så jag lägger honom på sängen och där rullar han sig runt och drar huvudet mot sängen och allt möjligt, när han sedan kollar upp är han helt uppsvälld i huvudet, ser verkligen ut som en flodhäst som varit i slagsmål i ansiktet och ögat är värst, man kunde knappt se in i hans ena öga ett tag. Han hade stora bölder på huvudet och hela kroppen.
Det var så fruktansvärt hemskt och jag är väldigt dålig på att hantera sådana situationer så börjar storböla medans jag pratar med Fredriks låtsasfarfar och skrämmer livet ur Fredrik som var på jobbet. Sen när Fredriks mamma och pappa kom lyckas jag lugna ner mig. Då har jag även hunnit prata med en som hade jour på en djurklinik här i Hudik. Hon sa att det kunde vara att han fått nässelutslag efter vaccinationen och hon sa att det var bara att vänta och se om det blev värre och isf skulle vi åka in med honom, eller om han fick problem med andningen..
Som tur var så blev det bättre men man såg verkligen hur besvärad och orolig han var hela kvällen, min stackars älskling.. Imorse hade all svullnad lagt sig förutom på öronen som fortfarande är jättetjocka.

Man blir så himla rädd när sånt här händer, känner sig så hjälplös. Men vi hade tur att han inte fick problem med andningen för då hade det kunnat gått riktigt illa :(