härlig helg

Nu är jag tillbaka i Sunsvall efter en härlig helg. På fredagen var jag med Fredrik och hans kompisar, gick på innebandy på lördagen, Julleuppvisning sen på kvällen festade jag med Frida, först hemma hos Marcus där det var sådär kult. Pojkarna var väl lite väl för urspårade men jag fick Marcus och Simon att sjunga Lydia, får mig att tänka på gamla goda minnen sen några somrar tillbaka =) Lite senare drog vi alla vidare till en husfest vid borgaparken, där satt jag och diskuterade en massa med trevliga Hamodi, det var väl kvällens höjdpunkt kan man säga och han lärde mig att rappa. När killarna skulle dra ut på krogen gick jag, märta och Frida hem till jokke (Tack så mycket igen bror att vi fick låna din lägenhet medans du var borta) och där satt vi och sjöng Lips ett tag. Därefter gick jag på jakt efter min man och när jag funnit honom efter en sisådär timme ute i kylan gick vi hem och sov! Söndagen blev som vanligt en riktig mysdag med Fredrik ♥
Idag tog jag tåget tidigt imorse så har jag gått i skolan hela dagen. När vi slutade gick jag direkt och tränade och sen åkte jag och Frida hem. Jag lagade mat och det blev jättegott, börjar bli väldigt bra på att laga köttbullar, mos och brunsås jag, hih! Ikväll har jag pluggat till provet om löss, mjäll, psoriasis och alla sånadär konstiga saker tills imorgon och nu känner jag att det sitter så jag ska nu ta en lång dusch med hårinpackning å sånt sen blir det sova :)

Jag har en väldans beslutsångest om jag ska fortsätta använda mitt löshår eller inte, löshår innebär att mitt hår blir fruktansvärt slitet då jag jämt måste platta eller locka det men jag själv tycker ju att det är finare än när jag inte har det då det är totalt livlöst och platt men om jag inte har det så kan jag ju iaf försöka spara ut det så det tillslut blir bra längd på det och jag sliter ju mindre på det då.. I detta fall behöver jag framför allt höra min systers åsikt om det hela, Jessica vad tycker du?