heeeeeeelg

Hej, nu är jag lite glad faktiskt! Jag har varit i skolan till klockan typ 3, sen tog jag bussen ner till stan. Köpte ett par ormmönstrade skitsnygga leggings på gina för 200kr, och ett linne från JC, samma som jag har i grått och vitt bara för att jag måsta ha något som ser bra ut till leggingsarna. Efter att jag köpte det så gick jag till Jambo och då var klockan ungefär halv 4 och jag började jobba prick 4, så jag gjorde mig en rejäl macka och satt och tog det lugnt ett tag innan det inte blev så lugnt längre och klockan 8 var vi klar med allt. Så då gick jag hem till Frida, vi gjorde oss i ordning innan vi tog min moppe till håstaholmen där det var väldigt mycket intressanta personer att kolla på, kollade mer på allt folk neranför oss som satt på läkataren än vad vi gjorde på matchen.
När matvhen var klar så åkte vi hem till mig, tog med oss fika (digestive, mjölk, chips och dricka) till joseph och satte oss där och filurade med Joseph, Empa, Mattias, Gustav och Elise. När klockan började ticka sig närmare halv tolv så ringde jag johan för hämtning, var så himla trött så jag tänkte att det var lika bra att jag åkte hem eftersom jag ska upp imorgon igen och jobba sex timmar.

Förövrigt så fick jag ett samtal idag som gjorde mig överraskande glad. Sen så fick jag g+ på mitt matteprov som kanske inte var så jättebra men jag hade kunnat få ig och det hade varit värre så jag är ganska nöjd.
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av OC sen ska jag sova. Puss godnatt!