lite trött tjej

ingen vet vad som har hänt med mig men hela veckan har jag varit dötrött. Jag var i skolan idag iaf, dock somnade jag på engelskalektionen några få minuter! När jag kom hem så somnade jag i sängen på fem sekunder och jag skulle ju jobba från fyra till åtta men jag orkade verkligen inte och migrän har jag haft nu i två dagar så Azra var så snäll och jobbade för mig istället. När jag sovit i fem timmar och klockan var sju så hade mamma och Johan gjort jättegod mat, och nu efter att ha ätit ligger jag i sänen igen. Funderar på om jag ska kolla på någon film, kan inte kolla på Prison Break för jag kan inte hitta jokkes hårddisk och det är där dom finns! Ska nog se på Barnen i Bullerbyn ist, var så längesen :)
Imorgon väntas det i alla fall fest och jag har ännu inte riktigt hittat tagget men det brukar komma i sista minuten sådär men det kommer säkerligen bli hur roligt som helst! Efter skolan imorgon drar jag direkt till stan för att fixa lite saker sen åker jag hem och gör mig iordning och äter sen drar jag med tjejerna till Empa.

Förövrigt så vill jag bara meddela att jag mår bra, som jag inte gjort på så länge men allt börjar äntligen fixa sig och det är jag såå glad över :) adios